Åpent Orgel

Orgelet i Stavanger konserthus er 10 år – og dette skal feires. Det er babyorgel, orgelyoga, orgelmiddag og mye mer. 

Åpent orgel
Orgel ikon

Orgel-logo

Designkonseptet for logoen til orgelet i Stavanger Konserthus er inspirert av selve orgelinstrumentet. Orgelet i Stavanger Konserthus skiller seg ut fra andre orgler ved å være asymmetrisk og kjent for sin fossefall-lignende form.

For å formidle disse særegenhetene i logoen, er det lagt vekt på asymmetri og bevegelse. Designet tar utgangspunkt i de karakteristiske pipene i konserthuset og deres fossefall-liknende form. ‘Pipene’ gir en følelse av dynamikk og bevegelse.

Logoens asymmetri og bevegelse skaper en visuell spenning som kan fange oppmerksomheten til publikum og skape en minneverdig assosiasjon til orgelet og dets rolle i konsertsalen.

Åpent orgel - lyttekonsert
Åpent orgel - dans
Åpent orgel - yoga
Konserthuset 10 år

Levert

Orgel-logo
Innhold til trykket program
Innhold til nettside, konserthuset.no 
Innhold til sosiale medier
Annonser til Stavanger Aftenblad
Google annonser 
Utendørs board, digital og trykk 
Merch 
Dokumentasjon

Konkurransedyktig bærekraft

En helhetlig bærekraftstrategi gjør at din bedrift kan ta smarte valg til det beste for bedriften, de ansatte og samfunnet.

Vi hjelper deg å utvikle en bærekraftstrategi med gode, realistiske ­mål. Sammen finner vi ut hvordan dere kan lykkes med omstillingen, identifiserer suksesskriterier og utarbeider relevante løsninger. Strategien blir et verktøy til kraft og gjennomføring. Så er det er vår jobb å gjøre disse tankene og tiltakene om til forståelige og tydelige kommunikasjonskonsepter som motiverer til handling. Bærekraft som er meningsfull og lønnsom – for bedriften og verden.

Rapporteringen følger nordisk standard for bærekrafts­rapportering for små og mellomstore bedrifter, Nordic Sustainability Reporting Standard eller tilpasses ditt behov.

VÅR METODE

Vi skaper engasjerende og suksessrike merkevarer som samler styret, engasjerer ansatte og treffer kunden. Vi hjelper merkevaren din å vokse, å møte utfordringer og å møte fremtiden.

Vi ønsker å fremme produkter og tjenester som er bærekraftige og respektfulle for mennesker og miljø, og å jobbe med kunder som deler disse verdiene. Vi har en langsiktig visjon om å skape positive endringer i samfunnet og miljøet.

BLI en stor kunde hos et lite byrå

Det er mange fordeler med å bruke et lite reklamebyrå. Du og din merkevare får mye personlig oppmerksomhet. Vi jobber tett med deg og utvikler et godt forhold over tid.

Effektiv drift, større fokus, økt tillit og mer involvering fører til gode resultater.

VÅR MENING

Alle selskaper må ha et klart formål for å styre merkevaren i riktig retning. Identiteten former og anisasjonens kultur — internt og eksternt.

Hvordan du kommuniserer med målgruppene er avgjørende for å nå målene satt i strategien — og ikke minst velge flater hvor målgruppen er.

Lurer du på noe rundt bærekraft og merkevareutvikling, eller vil du bli litt bedre kjent med oss og hva vi kan tilby din bedrift?

Vi jobber for å skape suksess for våre kunder.

Lokalt næringliv

Bærekraft