BrannCon kan brannsikring

De siste årene har de vært med på noe av regionens mest spennende og fremoverlente prosjekter. Fra Rema sitt gigantiske robot-styrte lager til velodromen på Sola. Fra Sandens Ulf sin nye stadion til oppussingen av Domkirken. De har vært med på virkeliggjøre fremtidsrettet, sikker og grønn bygging og restaurering. 

BrannCon - Vippa
BrannCon - Sandnes ulf
BrannCon - Rema1000
BrannCon - RogBR
BrannCon - Lervig sykehjem
BrannCon - Sandved
BrannCon - Ivar
BrannCon - Sandbakkane
BrannCon - Husene i skogen
BrannCon - Hermetikken
BrannCon - Domkirkeplassen 3
BrannCon - Bilhuset
BrannCon - Domkirken i Stavanger
BrannCon - Harry Pepper
BrannCon - Byfjordparken

Løsning

Branncon ønsket å rendyrke det de er beste på. Et tydelig definert formål gir bedrifter noe å samle seg om. Best faglig. Best på byggeplassen. De er både best på teoretiske brannsikkerheten og best på å finne løsninger som fungerer. Den nye identiteten understreker dette.

 

Det viktigste på nettsiden er kundereferanser. Slik kan de både skryte av eksisterende kunder samtidig som de viser gode og kreative løsninger på brannsikrings-problemer.

Kundereferanse
Branncon best faglig og best på byggeplassen

Levert

(Branncon er solgt til Head Energy)

Konkurransedyktig bærekraft

En helhetlig bærekraftstrategi gjør at din bedrift kan ta smarte valg til det beste for bedriften, de ansatte og samfunnet.

Vi hjelper deg å utvikle en bærekraftstrategi med gode, realistiske ­mål. Sammen finner vi ut hvordan dere kan lykkes med omstillingen, identifiserer suksesskriterier og utarbeider relevante løsninger. Strategien blir et verktøy til kraft og gjennomføring. Så er det er vår jobb å gjøre disse tankene og tiltakene om til forståelige og tydelige kommunikasjonskonsepter som motiverer til handling. Bærekraft som er meningsfull og lønnsom – for bedriften og verden.

Rapporteringen følger nordisk standard for bærekrafts­rapportering for små og mellomstore bedrifter, Nordic Sustainability Reporting Standard eller tilpasses ditt behov.

VÅR METODE

Vi skaper engasjerende og suksessrike merkevarer som samler styret, engasjerer ansatte og treffer kunden. Vi hjelper merkevaren din å vokse, å møte utfordringer og å møte fremtiden.

Vi ønsker å fremme produkter og tjenester som er bærekraftige og respektfulle for mennesker og miljø, og å jobbe med kunder som deler disse verdiene. Vi har en langsiktig visjon om å skape positive endringer i samfunnet og miljøet.

BLI en stor kunde hos et lite byrå

Det er mange fordeler med å bruke et lite reklamebyrå. Du og din merkevare får mye personlig oppmerksomhet. Vi jobber tett med deg og utvikler et godt forhold over tid.

Effektiv drift, større fokus, økt tillit og mer involvering fører til gode resultater.

VÅR MENING

Alle selskaper må ha et klart formål for å styre merkevaren i riktig retning. Identiteten former og anisasjonens kultur — internt og eksternt.

Hvordan du kommuniserer med målgruppene er avgjørende for å nå målene satt i strategien — og ikke minst velge flater hvor målgruppen er.

Lurer du på noe rundt bærekraft og merkevareutvikling, eller vil du bli litt bedre kjent med oss og hva vi kan tilby din bedrift?

Vi jobber for å skape suksess for våre kunder.

Lokalt næringliv

Bærekraft