K2 bærekraftig gourmet
K2 er en liten, familiedrevet restaurant med store ambisjoner. Ekteparet Ola Kleppe og Elisabeth Kress ønsker å drive en restaurant som er mest mulig bærekraftig. Våren 2023 fikk K2 en Michelin-stjerne for maten og en grønn Michelin-stjerne for bærekraften. Samme år mottok de også den prestisjefylte utmerkelsen med tre sirkler i 360°Eat Guide. K2 er en ledende aktør innen bærekraftig matlaging og drift.
Hos K2 så omfatter bærekraft alt de gjør. Det handler om å være åpen slik at gjestene, forstår hva som driver K2. De driver rett og slette en ekte bærekraftig restaurant med fantastisk mat. Og slik at de som ønsker å gjøre lignende grep har både inspirasjon og informasjon. Det handler om en ekte forbindelse til det vi spiser og forbruker.
For å vise alt dette har vi laget en avis som viser hvordan K2 jobber. Den gir innsikt i K2 siner verdier og hvilke regler de har laget for seg selv. Den har et dypdykk i en meny, viser hva de gjør med råvarene og den er full av bilder både av maten og av folkene som lager den. Vi får rett og slett bli med bak på kjøkkenet og se hvordan K2 driver bærekraftig gastronomi.
Tegningene er tegnet av mor til Ola. Avisen får du nok om du spør. Husk å resirkulere når du er ferdig med den.
Se også profilen vi har laget for k2