K2 bærekraftig gourmet

Eneste i Norge med grønn Michelin-stjerne og tre sirkler i 360°Eat Guide

OLA KLEPP, grønn Michelin-stjerne og tre sirkler i 360 eat guide
Independent
grønn Michelin-stjerne og tre sirkler i 360 eat guide
Manifest, OLA KLEPP, grønn Michelin-stjerne og tre sirkler i 360 eat guide

K2 er en liten, familiedrevet restaurant med store ambisjoner. Ekteparet Ola Kleppe og Elisabeth Kress ønsker å drive en restaurant som er mest mulig bærekraftig. Våren 2023 fikk K2 en Michelin-stjerne for maten og en grønn Michelin-stjerne for bærekraften. Samme år mottok de også den prestisjefylte utmerkelsen med tre sirkler i 360°Eat Guide. K2 er en ledende aktør innen bærekraftig matlaging og drift.

Hos K2 så omfatter bærekraft alt de gjør. Det handler om å være åpen slik at gjestene, forstår hva som driver K2. De driver rett og slette en ekte bærekraftig restaurant med fantastisk mat. Og slik at de som ønsker å gjøre lignende grep har både inspirasjon og informasjon. Det handler om en ekte forbindelse til det vi spiser og forbruker.

For å vise alt dette har vi laget en avis som viser hvordan K2 jobber. Den gir innsikt i K2 siner verdier og hvilke regler de har laget for seg selv. Den har et dypdykk i en meny, viser hva de gjør med råvarene og den er full av bilder både av maten og av folkene som lager den. Vi får rett og slett bli med bak på kjøkkenet og se hvordan K2 driver bærekraftig gastronomi.

Tegningene er tegnet av mor til Ola. Avisen får du nok om du spør. Bare husk å resirkulere den når du er ferdig med en.

Se også profilen vi har laget for k2

Om k2, OLA KLEPP, grønn Michelin-stjerne og tre sirkler i 360 eat guide
Minimum waste
K2 restaurant

Konkurransedyktig bærekraft

En helhetlig bærekraftstrategi gjør at din bedrift kan ta smarte valg til det beste for bedriften, de ansatte og samfunnet.

Vi hjelper deg å utvikle en bærekraftstrategi med gode, realistiske ­mål. Sammen finner vi ut hvordan dere kan lykkes med omstillingen, identifiserer suksesskriterier og utarbeider relevante løsninger. Strategien blir et verktøy til kraft og gjennomføring. Så er det er vår jobb å gjøre disse tankene og tiltakene om til forståelige og tydelige kommunikasjonskonsepter som motiverer til handling. Bærekraft som er meningsfull og lønnsom – for bedriften og verden.

Rapporteringen følger nordisk standard for bærekrafts­rapportering for små og mellomstore bedrifter, Nordic Sustainability Reporting Standard eller tilpasses ditt behov.

VÅR METODE

Vi skaper engasjerende og suksessrike merkevarer som samler styret, engasjerer ansatte og treffer kunden. Vi hjelper merkevaren din å vokse, å møte utfordringer og å møte fremtiden.

Vi ønsker å fremme produkter og tjenester som er bærekraftige og respektfulle for mennesker og miljø, og å jobbe med kunder som deler disse verdiene. Vi har en langsiktig visjon om å skape positive endringer i samfunnet og miljøet.

BLI en stor kunde hos et lite byrå

Det er mange fordeler med å bruke et lite reklamebyrå. Du og din merkevare får mye personlig oppmerksomhet. Vi jobber tett med deg og utvikler et godt forhold over tid.

Effektiv drift, større fokus, økt tillit og mer involvering fører til gode resultater.

VÅR MENING

Alle selskaper må ha et klart formål for å styre merkevaren i riktig retning. Identiteten former og anisasjonens kultur — internt og eksternt.

Hvordan du kommuniserer med målgruppene er avgjørende for å nå målene satt i strategien — og ikke minst velge flater hvor målgruppen er.

Lurer du på noe rundt bærekraft og merkevareutvikling, eller vil du bli litt bedre kjent med oss og hva vi kan tilby din bedrift?

Vi jobber for å skape suksess for våre kunder.

Lokalt næringliv

Bærekraft